X
Back to the top

Bruiloften, Feesten & Partijen

Bruiloften

Gaan jullie trouwen, vieren jullie een huwelijks jubileum of heb je een andere speciale gelegenheid?  Willen jullie een groot feest? Phoenix Coverband is dé party band die deze avond geheel muzikaal voor jullie verzorgd en tot een succes brengt!

Voetjes van de vloer met het breedste repertoire voor iedereen! Ons repertoire gaat van de jaren zestig tot heden en daarom kunnen wij alle gasten op jullie avond stuk voor stuk meenemen met muziek wat voor hen herkenbaar is. Party, hollands, rock, “gouwe ouwe”, Top40… you name it, Phoenix Coverband brengt het!

Bruiloft band Phoenix Coverband
Om de feestavond zo volledig mogelijk naar wens te kunnen laten verlopen, bespreken wij samen met jullie als aanstaand bruidspaar de wensen en voorkeuren. 
Hebben jullie een speciaal verzoeknummer? Laat het ons weten, dan bespreken wij samen met jullie de mogelijkheden.

Phoenix wordt geboekt met eigen licht- en geluidsshow, waardoor jullie zeker zijn en zorgeloos kunnen genieten!

PHOENIX FEESTAVOND

Phoenix coverband is dé party band die stáát! Geschikt voor alle feesten en partijen. Phoenix onderscheid zich van vele andere coverbands door de enthousiaste acts waar zij op inspelen en kunnen (kosteloos) aanbieden. Van vroeger tot nu en van jong tot oud.

Wanneer Phoenix op jouw feestavond speelt, wordt je meegenomen op reis vanuit de vintage jaren ‘60, naar disco in ‘70 en via the very eighties en de foute nineties beland je in de zero’s met als eindstation de Top40! Zet je feesthoed maar op want met Phoenix is het succes gegarandeerd en feest ten top, en voor de thuisblijvers ‘don’t wait up’!

Phoenix speelt in op diverse acts waarin je niet alleen met je oren geniet maar ook met het oog. Compleet gekleed in style van de artiest of act nemen de bandleden hun werk serieus (maar met een glimlach en een flinke dosis humor) en doen zij er alles aan om de ‘herkenbaarheid’ van het lied en van de artiest voor je neer te zetten. Denk aan The Rolling Stones, Tina Turner, Elvis, Dolly Parton, de foute nineties, Spice Girls, Herman Brood, Disco Fever en the Beatles.

Phoenix is de party band die stáát op jouw feestavond, bruiloft, partij, kermis, pleinfeest en feesttent.

Niets is te gek!

Succes en een top avond gegarandeerd met Phoenix Coverband. 

Phoenixcoverband.nl carnaval